Om oss

ideksel er en blogg som vil konsentrere seg om nyheter, og om utstyr og tilbehør til iPhone og iPad. Vi vil fokusere på produkter vi føler er nyskapende og som tilfører noe eget enten innen design eller funkjsjonalitet. Vi drifter en nettbutikk hvor vi tilbyr noen av produktene vi omtaler, men vi vil også skrive om alle andre produkter vi føler fortjener oppmerksomhet. Har du tips om produkter som fortjener litt omtale så send oss gjerne noen linjer.

Det er også fullt mulig å kommentere på alle innleggene, men vi forbeholder oss retten til å slette innlegg vi mener er upassende.

Om ideksel.no
ideksel.no
er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til iPod, iPhone og iPad. Vårt formål er å gi alle kunder en billig, trygg og enkel måte å handle på. Hos oss vil du kun finne produkter fra kjente merker og leverandører. Altså ingen billige etterlikninger eller kopier.

Alle produktene befinner seg på lager hos oss, så du trenger ikke vente lenge før du mottar din forsendelse. Normalt har du motatt varene innen 1-3 dager. Vi ønsker deg en fin dag, og en hyggelig kjøpsopplevelse på ideksel.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: