Vanntett skin for iPhone 4 og 4S

Bare for å gjøre det klart. Dette er ikke et deksel som er ment for hverdagsbruk, men et flott tilbehør for stranden, ferie, fiske, snowboard, camping, skitur eller rett og slett for å ta noen unike undervannsbilder med din iPhone. Den vanntette beskyttelsen passer både til iPhone 4 og 4S.

Hver pakke inneholder 1 pakning vanntett skin og 2 stk. tetningstape.

Husk, dette er ikke et vanntett deksel eller beskyttelse for permanent bruk, og den kan bare brukes to ganger og én gang for forseglingstapen, som anbefalt av produsenten. Du vil ikke kunne bruke 30-pins dock-kontakten, øretelefoner, eller iPhone SIM-skuffen mens du bruker denne beskyttelsen. Men du kan bruke den til å ringe med og for å ta bilder. Derfor, ha en en fullt oppladet iPhone før du installerer beskyttelsen til enheten, og du må altså ta den av igjen når du er tom for batteri.

Den vanntette beskyttelsen er også slank nok, slik at du stort sett kan bruke ditt vanlige deksel på toppen av det. Kjøp vanntett beskyttelse til iPhone hos iPadutstyr.no.

Vanntett skin for iPhone 4 og 4S

Vanntett skin for iPhone 4 og 4S

Posted on 25. august 2012, in iPhone 4, iPhone 4S and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: