Nakkestøtte feste til bil for iPad

Et meget myttig tilbehør for deg som bruker iPad i baksetet av en bilen. iPad-festet plasseres på nakkestøtten til forsetet. Installasjonen er rask og enkel, og braketten festes enkelt med en vedlagt umbrakonøkkel, og skader heller ikke bilinteriøret. Du kan f.eks. koble en ladekabel til iPad-en når den er i holderen.

Nakkestøtte monteringsbraketten passer til bærbare DVD-systemer, iPad 1,2 og 3, og de fleste andre tableter på markedet! I motsetning til mange liknende nakkestøtte-fester på markedet, så sitter denne meget solid fast. Festeanretningen har også generelt en meget solid byggekvalitet – her er skruene i metall i motsetning til de litt billige alternativene på markedet som ofte har skruer i plast, og lett knekker hvis man strammer litt for hardt.

Da dette nakkestøttefeste til bilens baksete kan stilles i alle mulige retninger, så passer den også til mange typer spillere. Den passer selvfølgelig til både første generasjons iPad, samt iPad 2 og nye iPad, men den passer også til stort sett alt som er av android-tablets. Når braketten er festet til nakkestøtten kan man også justere visningsvinkelen opp eller ned. Se flere bilder eller bestill produktet hos podpad.no.

 

Stativ holder bil nakkestøtte brakett iPad

Stativ holder bil nakkestøtte brakett iPad

Posted on 21. august 2012, in iPad, iPad 2, Nye iPad and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar