Deksler etuier og beskyttelse til iPad

iPad-deksel-etui

Deksler etuier og beskyttelse til iPad

Salget av Apples iPad har passert to millioner allerede, og salget ser ikke ut til å bremse ned. Det ser ut som at Apple lett kan passere 10 millioner solgte enheter i løpet av året.

Siden bruk av en iPad oppfordrer til bruk av fingertuppene er sjansene for riper ganske høy. Hvis du elsker din iPad, men hater fingeravtrykk, riper og flekker, bør du investere i et iPad-tilbehør som et deksel eller et etui. Denne ekstrabeskyttelsen gjør at du kan bevare din iPad som om den var ny i lang tid.

Dette er de tre vanligste beskyttelsene til iPad:

  • Etuier som har åpninger for knapper, kontroller og porter. Du kan også få iPad-etuier som kan brukes som et stativ, eller til og med etuier med et medfølgende tastatur. Smart-coveret til Apple er også et populært alternativ.
  • Transportbeskyttelser er mer som en bæreveske – som de du bruker til ditt digitale kamera eller din laptop. Ikke alltid så flott utseende, men beskytter ofte iPaden best. Spesiellt fine for reiser, da de ofte er foret på innsiden.
  • Sleeves brukes ofte mer i det daglige og mange har kanskje en ekstra lomme for tilbehør eller dokumenter. Du kan få noen virkelig pene originale sleeves i ulike farger og funky striper, som passer enhver smak og stil.

I tillegg finnes det også mange andre produkter som beskytter din iPad. Stadig flere går til anskaffelse av en skjermbeskytter, som gjør nettopp det navnet antyder – beskytter skjermen. Dette er tynne silikonbelegg som festes på skjermen for å unngå riper. Det finnes også liknende produkter som limes på for å beskytte baksiden av din iPad. Disse gjør at du beskytter din iPad uten å øke vekten nevneverdig.

Du kan beskytte din iPad med ett eller flere av disse tilbehørene. Det er mange lekre iPad-deksler der ute som leveres i forskjellige utførelser som passer din smak og ditt behov.

Posted on 4. juli 2011, in iPad, iPad 2 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: