Nytt etui til iPad 2 fra Yoobao

yoobao-lively-etui-ipad-2-front

Nytt Yoobao etui til iPad 2

Yoobao har kommet med et nytt nydelig etui til iPad 2. Etuiet har praktiske utskjeringer som gir deg tilgang til alle iPadens knapper og funksjoner, og har samme design som det originale Apple iPad-etuiet, men denne tiltrekker seg ikke støv på samme måte som Apple sin gjorde. Etuiet kan også brukes som stativ – stående for film og Facetime, eller liggende for skriving på tastaturet. Et eksklusivt og solid etui til iPad 2. Etuiet er tilgjengelig i fargene: svart og hvit.

Med håndlagde kvalitetsprodukter har Yoobao raskt blitt blant de mest populære etuiene til iPad. Yoobao bruker kun kvalitetsmaterialer, miljøvennlige produksjonsteknikker og er oppmerksom på små avgjørende detaljer. Resultatet er et tett, slitesterkt, ergonomisk og smidig produkt.
Den moderne stylingen er både sofistikert og svært funksjonell, og gir meget god beskyttelse for din iPad 2 samtidig som det gir enkel tilgang til skjermen og funksjoner, som sideknapper, headset, strømtilkobling, volum, og høyttalere.
Yoobao-etuiene gir en effektiv beskyttelse mot riper og skader. For å legge til stivhet og hindre strekk, er etuiet sydd med high-end tråd. I motsetning til andre etuier, har det en tettsittende passform, og med en smart slip-in design er det lett å ta iPaden inn og ut. Hvis du ønsker utseendet og følelsen av luksus, er dette etuiet det rette produktet for deg. Etuiet kan bestilles fra denne siden:

Posted on 30. juni 2011, in iPad 2 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: