Smart Cover til iPad 2

ipad-2-smart-cover-ideksel

iPad 2 Smart Cover

Akkurat som de gjorde med iPhone 4, har Apple introdusert sitt eget deksel til iPad 2, og de har kalt det Smart Cover. I likhet med Bumper-etuiet til iPhone 4, betyr det ikke en utrolig altomfattende beskyttelse, men coveret beskytter skjermen samt legger til et par nyttige funksjoner.

Apples Smart Cover har fire bretteseksjoner og bruker magneter til å feste seg til siden av din iPad 2. Dekselet kan så brettes til siden for å danne en trekantet stativ.

Smart Cover egner seg godt til å se på film, sufring skriving og til presentasjoner. Coveret brettes enkelt og elegant til et liggende eller stående stativ. Når du vil bruke din iPad 2, bretter du bare coveret rundt på baksiden, omtrent som en side i et magasin. Vil du derimot heller se på en film bretter du det til et stativ. Det er superenkelt og supersmart. Med dekselet på, holder en magnet det på plass og setter iPad 2 i dvale når den lukkes, så våkner den igjen når du tar det av. Undersiden av det fargerike dekselet er laget av mikrofiber, så det vil til en viss grad holde skjermen ren også.

De originale dekslene fra Apple er tilgjengelige i forskjellige farger, med ett laget av polyuretan og den andre i lær, og de er priset til 329.- og 579.- kroner. Det utvikles nå også Smart Cover fra tredjepartsleverandører med den samme elegansen og de samme funksjonene. Et Smart Cover i ulike farger produsert i lekkert kunstskinn kan kjøpes for 298.- fra denne siden.

Posted on 27. juni 2011, in iPad 2 and tagged , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: