Angry Birds deksel til iPhone 4

angry-birds-ideksel-iphone-4-gear4

Angry Birds deksel iPhone 4

Gear4 har sluppet tre deksel med Angry Birds-tema til iPhone 4, og ettersom bildene ikke gjør dekslene mye rettferdighet, tenke vi det var på tide med en skikkelig vurdering.

Når du vurdere populariteten av Angry Birds, høres det jo fornuftig ut med et deksel med våre fjærkledde venner. Gear4 er kanskje ikke like kjent som mange andre Apple-tilbehør-produsenter, men de er store i Storbritannia – med mange produkter i høyprofilerte butikker.

Angry Birds iPhone 4-dekselet er laget av hard polykarbonat (plast) i tre fargevarianter. Dekselet føles solid i hånden. Plasten har nesten ingen bøy overhodet og ryggplaten føles solid, så det burde gi rikelig med støtbeskyttelse. De øverste og nederste delene er åpne, og volumknappene, dempebryter og kameralinsen har alle sine egne utskjæringer.

Dekselet er sikret på din iPhone 4 med sidepaneler. Dette er den tryggeste monteringen, og dekselet beveger seg ikke når det er på plass og det er absolutt ingen sjanse for at det løsner. Faktisk er det så godt festet at det er litt vanskelig å ta det av igjen! Fronten av telefonen sitter nesten i flukt med sidene på dekselet, så vær forsiktig med å legge telefonen med forsiden ned på et bord – hvis du ikke har en skjermbeskytter da, og det burde du ha.

Angry Birds-illustrasjonene på bakpanelet er lekre, og vil frembringe et smil til alle fans av spillet! Fargene er sterke og fuglens ansiktsuttrykk spot-on og Gear4 har heldigvis motstått fristelsen å ta den helt ut med design – selv om logoen på baksiden, kunne vært gjort litt mindre.

Det som slo oss mest med Angry Birds-dekselet var hvor sterkt det føles. Snarere enn å være en spinkel cash-in, føles det faktisk som det vil beskytte din iPhone i et eventuellt fall. Den glossy finishen synes også å være ganske så slitesterkt, og fortsatt så god som ny etter en tur i utlandet og konstant bruk i løpet av den siste måneden.

Hvis du er en Angry Birds-fan, bør dette være all overtalelse du trenger for å pakke din iPhone 4 inn i et Gear4-deksel. Prisen på dekselet ser ut til å ligge på rundt 150.- kroner og du finner den til salgs hos ideksel.no.

Posted on 26. juni 2011, in iPhone 4 and tagged , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: